Inloggen

Schrijf je in als team

Heb jij de eerste teamleden verzameld, bedenk dan een goede teamnaam en meld je Team aan. Vanaf dan kun je het Team gaan promoten en sponsorgeld gaan inzamelen. Jij, als Teamcaptain, bent het eerste aanspreekpunt voor het Diabetes Fonds.

Schrijf je in als bedrijventeam

Wil jij samen met collega's meedoen aan de Run? Doe mee als 'bedrijf team'. Om het voor bedrijven makkelijker te maken, is het nu mogelijk om een team in te schrijven waarbij de inschrijfkosten van alle teamleden op één factuur komen te staan. 

Schrijf je in als Runner

Zodra de Teamcaptain jouw Team heeft aangemeld, kan jij je inschrijven als Runner van het Team. Het inschrijfgeld per Runner bedraagt € 27,50. Het bedrag kan je direct na inschrijving via iDEAL of automatische incasso voldoen.

Schrijf je in als begeleider

Een goede begeleider is onmisbaar in een team. Dus ben jij verzorgend en/of georganiseerd? Meld je dan hier aan bij jouw team. Het inschrijfgeld als begeleider bedraagt € 27,50. Het bedrag kan je direct na inschrijving via iDEAL of automatische incasso voldoen.

Schrijf je in als vrijwilliger

De DiaBeatit Run is altijd opzoek naar enthousiaste en gedreven vrijwilligers. Je bepaalt samen met andere vrijwilligers de bijzondere sfeer en helpt mee om ervoor te zorgen dat de Runners verzorgd, verwend en aangemoedigd worden. Wat kun je allemaal doen?

  • Medewerker checkpoint: het registreren van alle deelnemers, uitdelen van drankjes, bereiden van lekkere extra’s en bijdragen aan de gezellige, bijzondere sfeer!
  • Beveiligen van gevaarlijke (kruis)punten.
  • Massagetalent? Dan kun je de Runners masseren op de checkpoints.
  • Foto's maken en filmen tijdens de Run.
Diabeatit

589 treden,
84 km, 1 doel