Inloggen

De dag

Start

We verzamelen vroeg in Rotterdam. Ieder Team moet zich registreren, krijgt een teamtas en een GPS-systeem voor de Fiets begeleiding, waar de route in staat. Op de top van de Euromast worden de laatste instructie voor de dag gegeven en begint de warming up. Iedereen klaar? Dan klinkt het startschot en beklimt 1 traploper per Team de trappen van de Euromast. Daarna met z'n allen naar beneden, op naar Amsterdam!

Onderweg

De eerste Runner vertrekt vanaf de Euromast samen met de fietsende begeleider. De rest van het team rijdt met de auto naar het eerste punt waar de Runners elkaar afwisselen. Onderweg zijn er 21 ruime en veilige wisselpunten.

Halverwege

Als de eerste marathon erop zit, schuift het hele team aan voor een lekkere lunch in Alphen aan den Rijn. Als jullie weer op krachten zijn, gaat de tweede marathon van de dag van start. Richting de finish in Amsterdam!

Finish

Je finisht in Amsterdam onder begeleiding van een DJ en onder luid applaus van je fans, tussen de gebouwen van de VU, bij The Basket (De Boelelaan 1109,1081 HV Amsterdam)! Daar is ook de bekendmaking van het totale bedrag dat alle teams hebben opgehaald.

Globale tijdschema

08:00 Rotterdam
11:00 Gouda
12:00 Alphen aan den Rijn
15:30 Uithoorn
17:00 Amsterdam
19:30 Onthulling cheque

 

Schrijf je in

Diabeatit

589 treden,
84 km, 1 doel